Contactinfo

E: mail@zeloo.nl
T: +31(0)162 387 387

Hoofdstraat 8
5109 AC 's Gravenmoer (NL)

Denk groot, start klein
en groei slim.

Elk bureau hanteert zo zijn eigen manieren van samenwerken. Wij zijn graag flexibel en kijken hoe we binnen jouw mogelijkheden een ideale vorm van samenwerking kunnen vinden. Met heldere afspraken en duidelijke taal.

Goede keuzes zijn de sleutel tot succes. Tussen geld verdienen of geld verliezen. Tussen stress of een goede nachtrust. Samen met jou finetunen wij elk aspect van jouw carrière met sterke plannen. Of je nu een beginnend topsporter bent of een ervaren kampioen. Wij kijken samen hoe we binnen jouw mogelijkheden ondersteuning kunnen bieden op het gebied van financieel management, contractmanagement, PR & marketing en management & organisatie.

Services

Het afsluiten van de juiste (topsport)verzekeringen, een belastingaangifte doen, pensioenopbouw in goede banen leiden, de financiële huishouding bewaken. Het zijn voor veel atleten randzaken waar zij liever niet mee bezig zijn maar die er wel degelijk toe doen. Wat als het lichaam je morgen in de steek laat en topsport bedrijven gedurende langere tijd niet meer mogelijk is? Of wat als je van de ene op andere dag een interessant contract sluit en de wereld er plots heel anders uitziet? Zeloo draagt zorg voor financieel management, adviseert sporters zo goed mogelijk en sluit risico’s zo veel mogelijk uit. We wezen al heel wat klinkende namen uit de sportwereld de weg.

Waar vind ik als atleet emplooi? Wat ben ik waard? Is het contractvoorstel marktconform? Zie ik misschien kleine letters over het hoofd? Welk bedrag houd ik na belastingafdracht in het buitenland over? Het zijn logische vragen die atleten bezighouden. Zeloo kent de sport- en financiële wereld van binnen en buiten, heeft een groot juridisch netwerk en treedt op als intermediair. We leggen contact met teams, voeren de onderhandeling, spellen de contractvoorstellen en maken voor iedere atleet duidelijk wat het contract voor hem of haar betekent. Na afsluiting zien we toe op de naleving van afspraken.

Een (inter)nationale topsporter vertegenwoordigt vaak een behoorlijke merkwaarde. Als atleet heb je immers fans en volgers, en daarmee ben je voor sponsoren en andere partijen commercieel interessant. Zeloo weet inkomsten te genereren uit de populariteit van atleten. We zijn gespecialiseerd in portretrechten en creëren creatieve sponsorproposities en marketingconcepten, zowel on- als offline. We bedenken de strategie en regelen tevens de uitvoering. Op deze manier kneden we het imago van een sporter en positioneren we atleten als merk. Sporters die aan de weg timmeren en nog een mooie carrière voor zich hebben, helpen we commercieel interessanter te worden. Onder meer met een goed (social) mediabeleid.

Sommige atleten willen met niets anders bezig zijn dan trainen, sporten en presteren. Dag in dag uit. Een interview met een journalist inplannen, het krantabonnement wijzigen en het leasecontract bij de autodealer verlengen zijn voor hen bijzaken waar zij zich geen enkele seconde druk om willen maken. Zeloo snapt dat en neemt sporters desgewenst alle zorgen uit handen. We handelen in dat geval alle dagelijkse zaken af, zodat de atleet zich kan focussen op hetgeen er voor hem of haar daadwerkelijk toe doet. Eenmaal thuis van de training heeft de sporter alle rust.