Contactinfo

E: mail@zeloo.nl
T: +31(0)162 387 387

Hoofdstraat 8
5109 AC 's Gravenmoer (NL)

Samen het verschil maken

Wij zijn Zeloo. Een sportmanagement bureau met ruim 25 jaar ervaring, dat werkt met de inzet en enthousiasme van een startup. De sport wereld staat niet stil en morgen is weer anders dan vandaag. We zijn ambitieus, energiek, resultaatgericht en willen het verschil maken.

Jij wilt het beste uit jouw carrière halen. Wij willen de mooiste carrières begeleiden. Zeloo beschikt over een energiek, talentvol en resultaatgericht team, met kennis van zaken. Wij combineren zakelijkheid met Brabantse gemoedelijkheid & ervaring met enthousiasme. En ook niet onbelangrijk: bij ons is een afspraak een afspraak.

150+

Succesvolle carrières

100%

Gedreven team van specialisten

25

Jaar ervaring

Een ambitieuze wielrenner die voor winst gaat moet niet alleen over rappe benen beschikken, maar ook slim zijn. Zeloo is in de wereld van sportmanagement als de atleet die met zijn of haar tactisch vermogen excelleert. Achter de schermen zijn we voor klanten steeds bezig om de koers te lezen en alle denkbare scenario’s in kaart te brengen. Om vervolgens op de beslissende momenten van voren te zitten, de gashendels open te draaien en de regie tot aan de meet nimmer meer uit handen te geven. Zo vertalen we ambities naar successen.

Eén van de voornaamste taken is ondersteuning van topsporters. Dat doen we op allerlei fronten. We leggen en onderhouden contact met sportteams, buigen ons over de inhoud van contractvoorstellen, staan sporters bij met financiële en fiscale expertise en hebben oog voor de marketingkant en daarmee de verzilvering van populariteit. Als het gewenst is, verlenen we personal assistance. Voor praktische zaken – afhandeling van mediaverzoeken, begeleiding van een verhuizing en meer van dat soort klussen – zijn we in dat geval aan zet. De inspanningen van Zeloo zijn erop gericht de topsporter optimaal te ondersteunen, altijd en overal. Hij of zij moet zich volledig kunnen focussen op het verbeteren van prestaties. Samen met atleten ontwikkelen we bij aanvang van de samenwerking een carrièreplan. Het maakt inzichtelijk hoe we gezamenlijk optrekken en hoe we stapsgewijs naar het ultieme doel toewerken. Zeloo schept de voorwaarden voor succes en managet steeds alle mogelijke risico’s. Een stabiele basis om vanuit te werken is essentieel, want winst en verlies liggen soms dichtbij elkaar.

Vernieuwende concepten

Zeloo is er niet alleen voor individuele atleten. We ondersteunen en adviseren tal van organisaties in de sportbranche, onder andere op managementgebied. Denk daarbij aan grote teams in de schaats- en wielerwereld, maar ook aan bedrijven die zich met topsport afficheren. Zeloo bouwt merken en is initiator van vernieuwende (marketing)concepten en projecten. Zo hebben we succesvol de brug geslagen tussen top- en breedtesport in Noord-Brabant en hebben we de grootste community van fietsende vrouwen wereldwijd leven ingeblazen.